Bagagelabel.nl

Op Bagagelabel.nl vindt u sinds 2011 diverse producten die zorgen voor het behoud van uw bagage. In geval van beschadiging of wanneer deze per ongeluk op een verkeerde bestemming aankomt.

Het meest verkochtte product in het assortiment van Bagagelabel.nl is het Lucky Luggage bagagelabel, dat u in geval van verlies via een SMS en email bericht op de hoogte stelt van de locatie van uw bagage. Dagelijks raken er duizenden koffers per dag verloren, waarvan een groot deel nooit meer bij de oorspronkelijke eigenaar terecht zal komen. Simpelweg doordat de eigenaar niet meer te achterhalen valt. Het papieren kofferlabel van de luchtvaartmaatschappij is beschadigd geraakt of zelfs verdwenen. De geldigheid van het kofferlabel is verstreken (na drie dagen worden alle streepjescodes hergebruikt).  Deze koffers blijven achter in de bagagedepots van de luchthavens en worden uiteindelijk geveild op een van de vele bagageveilingen die over de hele wereld plaatsvinden.

Lucky Luggage is al geruime tijd verkrijgbaar in o.a. Amerika en Engeland en heeft zich inmiddels bewezen als succesvol hulpmiddel bij het identificeren van bagage.

Indien u op de hoogte wilt blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van (verloren) bagage & het Lucky Luggage bagagelabel, dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief die wij eens per maand versturen. Bij inschrijving ontvangt u een kortingscode voor uw eerste aankoop.

Contact gegevens:

Bagagelabel.nl

Sinegl 146

1015AG Amsterdam

Telefoonnummer: 020-894 3240

Email: info@bagagelabel.nl

 

KvK nummer: 58342931; BTW nummer: NL852995763B01; ABN AMRO: NL55ABNA0442679246)