Lucky Luggage bagagelabel

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 17,50

Snel overzicht

Het originele Lucky Luggage bagagelabel. Eén label voor aan de buitenzijde van de koffer, eén label voor aan de binnenzijde van de koffer en eén label voor in uw portemonnee. Inclusief een volledig jaar, wereldwijd gebruik.


Raak nooit uw bagage kwijt. Gebruik Lucky Luggage voor al uw koffers & tassen.nu speciale AANBIEDING bij aanschaf van een multi-pack van 2 of 3 stuksBezoek de Lucky Luggage website voor verdere informatie.

Lucky Luggage bagagelabel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Lucky Luggage is een uniek bagagelabel. Een verpakking bestaat uit drie labels. Ieder ter grootte van een creditcard en voorzien van een uniek serienummer & streepjescode. Eén label voor aan de buitenzijde van de koffer, eén label voor aan de binnenzijde van de koffer en eén label voor in uw portemonnee. Dankzij dit unieke triple-protection-system beschermt u uw bagage op de best mogelijke wijze.

U activeert een Lucky Luggage bagagelabel online. Daarna kunt u het label onbeperkt & wereldwijd gebruiken, gedurende 1 jaar. Daarna kunt u het gebruik per jaar verlengen voor slechts EUR 7,50.

Wanneer uw koffer ergens ter wereld op een luchthaven achterblijft, verwerken de bagage medewerkers ter plaatse uw Lucky Luggage bagagelabel en ontvangt u automatisch een SMS- en email bericht met daarin de locatie van uw bagage. Uw luchtvaartmaatschappij heeft vervolgens de wettelijke plicht uw bagage zo spoedig mogelijk weer bij u terug te brengen.

Bezoek de Lucky Luggage website voor verdere informatie.

Questions and Answers

add your question

There are no entries.