Klantenservice

 


Bestellen
Bestellen gaat heel eenvoudig, door een artikel in je winkelmandje te plaatsen en vervolgens op de knop “Afrekenen” te klikken. Het is mogelijk om als gast af te rekenen d.m.v. een “Eenmalige aankoop. Geen account aanmaken”. Door wel een account aan te maken kun je bij een volgende aankoop sneller en makkelijker bestellen. Vul de verzend en betaal gegevens in en kies een betaalwijze. Na controle van de bestelling en het lezen van de algemene voorwaarden kan de bestelling geplaatst worden. Je ontvangt dan via e-mail een orderbevestiging. Zodra de bestelling verzonden wordt krijg je bericht.
Betaling, Prijzen & Aanbiedingen
Betalen gaat heel eenvoudig en veilig via iDeal, Credit Card, Pay-Pal of via Rembours. De vermelde prijzen op de website zijn onder voorbehoud en zijn inclusief BTW en verzendkosten. Voor aanbiedingen geldt Op = Op. Voor meer informatie zie: 'Veilig Betalen'.
Bezorging
Uw bestelling wordt binnen 48 uur bij u bezorgd. Voor de verzending maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Al onze zendingen passen door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te blijven om de zending te ontvangen. Voor meer informatie zie: 'Verzendinformatie'.
Account Informatie
Onder “Mijn account” kunnen de accountgegevens aangepast worden, adressen worden aangemaakt en is er een overzicht van de bestellingen op te vragen.
Orders bekijken
Een overzicht van alle (lopende) orders is te vinden in “Mijn account”, hier is de status van de order op te vragen en kan er eventueel een factuur afgedrukt worden. Ook is het mogelijk om de order nog een keer te plaatsen voor herhaal aankopen.
Klachten
Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt en aan u verzonden. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over een van onze produkten en/of over onze dienstverlening, dan kunt u een klacht indienen via ons contact formulier. Na ontvangst van uw klacht versturen wij u per email een ontvangstbevestiging en zullen wij uiterlijk binnen 7 dagen contact met u opnemen om de verdere afhandeling van uw klacht met u te bespreken. 
Herroepingsrecht / Retourneren
Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt en aan u verzonden. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over ons product dan kunt u dit zonder verdere vragen binnen 14 dagen aan ons kenbaar maken en vervolgens het product aan ons retourneren. Wij zullen u dan uw oorspronkelijke aankoopbedrag, inclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten vergoeden.
Wij verzoeken u ons te contacteren via het contact formulier alvorens u de producten aan ons retour zend. Gelieve in uw bericht melding te maken van uw naam & bestelnummer en aan te geven of u een vervangend product wenst of vergoeding van het aankoopbedrag. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij per email contact met u opnemen en u informeren over het te gebruiken adres voor de retourzending. De verzendkosten voor deze retourzending zijn voor uw eigen rekening en het product dient in een ongeschonden staat te zijn. Wij brengen geen verdere kosten in rekening en u ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retourzending uw aankoopbedrag terug op dezelfde bankrekening als waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft verricht.
Privacy
Bagagelabel.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Bagagelabel.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Zie ook ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden
In de algemene voorwaarden leest u alles over de voorwaarden verbonden aan de levering, betaling en garantie bij Bagagelabel.nl.
Disclaimer
Voor de inhoud van deze site alsmede de inhoud van andere uitingen van Bagagelabel.nl is er een disclaimer opgesteld.
Contactgegevens
Bagagelabel.nl
De Noord 10
1452 PS Ilpendam
Email: info@bagagelabel.nl
Telefoon: 020-894 3240 (ma-vrij, 09.00-18.00 uur)
Mail ons

KvK nummer: 58342931 BTW nummer: NL852995763B01 ABN AMRO: 442679246 (IBAN: NL55ABNA0442679246)