Hoe werkt

Hoe werkt

Het Lucky Luggage bagagelabel is erg gemakkelijk in het gebruik. 

Aanschaf & Registratie

Het werkt als volgt: U schaft een Lucky Luggage bagagelabel aan. Op de Lucky Luggage website maakt u gratis een account aan, waarin u uw naam, telefoonnummer en emailadres registreert. Deze gegevens wordengebruikt om u te contacteren wanneer uw bagage zoek is geraakt. Uw persoonlijke gegevens worden nergens anders voor gebruikt. Wanneer uw contactgegevens in de toekomst wijzigen kunt u deze eenvoudig via uw online account updaten.

Drie labels per verpakking

Eén Lucky Luggage verpakking bestaat uit drie labels en is bedoeld voor bescherming van één koffer. Ieder label is even groot als een creditcard en voorzien van een uniek serienummer & streepjescode. Eén label voor aan de buitenzijde van de koffer, één label voor aan de binnenzijde van de koffer (voor wanneer de buitenzijde beschadigd raakt) en één label voor in uw portemonnee (als bewijs dat u de eigenaar van de bagage bent). Dankzij dit unieke triple-protection-system beschermt u uw bagage op de best mogelijke wijze.

U bevestigt u de Lucky Luggage bagagelabels met de bijgeleverde metalen ring aan uw koffer, u plaatst het andere label in uw koffer en u bent gereed om op reis te gaan.

U bent vanaf dit moment wereldwijd te traceren als eigenaar van uw bagage, zonder dat kwaadwilligen uw naam- & adresgegevens van het label af kunnen lezen. Wanneer uw koffer ergens ter wereld op een luchthaven achterblijft, scannen de bagage medewerkers ter plaatse uw Lucky Luggage bagagelabel en ontvangt u automatisch een SMS- en email bericht met daarin de locatie van uw bagage. Uw luchtvaartmaatschappij heeft vervolgens de wettelijke plicht uw bagage zo spoedig mogelijk weer bij u terug te brengen.

Een uniek product in Nederland, en niet voor niets internationaal al zeer bekend en succesvol.

Klik hier om naar de registratie pagina te gaan. Het adres van de registratie pagina staat tevens vermeld op het bagagelabel.

Hoe kan uw koffer zoekraken? Zie ´De vijf manieren waarop bagage zoekraakt´).
Waar blijft bagage die niet getraceerd kan worden? Zie ´Waar komt zoekgeraakte bagage terecht?´