Herroepingsrecht

Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt en aan u verzonden. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over ons product dan kunt u dit zonder verdere vragen binnen 14 dagen aan ons kenbaar maken en vervolgens het product aan ons retourneren. Wij zullen u dan uw oorspronkelijke aankoopbedrag, inclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten vergoeden.

Wij verzoeken u ons te contacteren via het contact formulier alvorens u de producten aan ons retour zend. Gelieve in uw bericht melding te maken van uw naam & bestelnummer en aan te geven of u een vervangend product wenst of vergoeding van het aankoopbedrag.
Zodra wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij per email contact met u opnemen en u informeren over het te gebruiken adres voor de retourzending. De verzendkosten voor deze retourzending zijn voor uw eigen rekening en het product dient in een ongeschonden staat te zijn. Wij brengen geen verdere kosten in rekening en u ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retourzending uw aankoopbedrag terug op dezelfde bankrekening als waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft verricht.

Last Updated: 21 nov. 2011 17:06:15