Het TraceMe babagelabel is nu ook verkrijgbaar in België

Binnen 2-3 werkdagen krijgt u het TraceMe Bagagelabel thuisgestuurd. Zonder verzendkosten en onze envelop past bij u door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven om het bagagelabel in ontvangst te nemen.

Het TraceMe bagagelabel is een label ter grootte van een creditcard, met een uniek serienummer & streepjescode, dat je met de bijgeleverde strip aan jouw bagage bevestigd.

Wereldwijd raken er gemiddeld 3000 stuks bagage per uur kwijt (bron: SITA baggagereport 2011).

Bagage kwijt raken is al jarenlang één van de grootste vakantie ergernissen. Kritische momenten zijn vluchten waarop een verbinding met een ander vliegtuig moet worden gemaakt en de piekmomenten tijdens vakanties en grote evenementen.

De papieren kofferlabels die tijdens het inchecken aan de bagage worden bevestigd raken verwijderd, beschadigen of verliezen hun geldigheidsduur (na drie dagen worden alle streepjes codes op deze labels hergebruikt). Gevolg: Een koffer of tas van wie de eigenaar onbekend is, die eindigt bij de gevonden voorwerpen om in veel gevallen een halfjaar later geveild of vernietigd te worden.

Dankzij het TraceMe bagagelabel kan de rechtmatige eigenaar van de bagage wél achterhaald worden. Wereldwijd, op iedere luchthaven.

 

FILM: Koffers, waarvan de eigenaar niet meer te achterhalen valt, belanden in de vuilniswagen.

 

FILM: Nederlandse veiling van koffers die op Schiphol zijn achtergebleven en waarvan de eigenaar niet achterhaald kan worden.

 

Bezoek onze zakelijke pagina voor informatie over het verkopen van het TraceMe bagagelabel.